Kiriman Terkini

HEARING AID COME IN ALL
BENTUK DAN UKURAN

Dengan perkembangan teknologi yang maju, alat bantu Pendengaran digital yang direka khas pada masa kini adalah bersaiz kecil dan selesa yang boleh disesuaikan mengikut keperluan anda. Di pusat Pendengaran 20dB, kami sangat berbesar hati dalam membantu pelanggan kami untuk menggunakan alat bantu pendengaran sebaik yang mungkin. Pegawai audiologis kami yang bertauliah akan membantu anda untuk menentukan jenis alat pendengaran yang betul yang sesuai dengan gaya hidup dan yang bersesuaian dengan bajet anda samada jenis di belakang telinga (BTE), di dalam telinga (ITE), jenis penerima di dalam salur telinga (RIC ), atau model lain yang kami tawarkan.

Apabila anda mencuba alat bantu pendengaran, pendengaran anda akan bertambah baik. Anda dapat mengikuti perbualan tanpa sebarang gangguan (walaupun di tempat yang bising), dapat menikmati muzik, bunyi persekitaran, dan dapat mendengar dengan lebih baik ketika menonton televisyen atau bercakap di telefon. Jadi, anda boleh bertanya berkenaa percubaan alat bantu pendengaran secara percuma selama 14 hari untuk pelanggan baru.

SEMUA TENTANG
BANTUAN PEDENGARAN

Discover below all you need to know about hearing aids – from the different types of hearing aids, to how you can try any of our hearing aids at home for 14 days free of charge.

Dapatkan alat bantu dengar yang terbaik dengan bantuan pakar audiologis yang bertauliah dan berkelayakan secara percuma.

Mulakan dengan menghubungi 1800882032 atau WhatsApp atau isi borang Buat Janji Temu dan wakil kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

BM