Kiriman Terkini

ALAT BANTU DENGAR UNITRON

Unitron adalah pengeluar alat bantu dengar yang berpusat di wilayah Kitchener-Waterloo di Ontario, Kanada, yang sering disebut "Lembah Silikon Kanada." Hari ini, syarikat itu mempunyai ibu pejabat A.S. di Plymouth, Minnesota dan produknya boleh didapati di lebih daripada 46 negara di seluruh dunia. Unitron telah merancang dan mengeluarkan alat pendengaran untuk memenuhi keperluan orang selama lebih dari 50 tahun. Mereka disokong oleh sumber dari Sonova Group, penyedia penyelesaian penjagaan kesihatan pendengaran global yang terkemuka.

MENGAPA
UNITRON?

Alat bantu pendengaran Unitron direka untuk membantu mereka yang mengalami semua tahap masalah pendengaran (ringan, sederhana, atau teruk). Dengan pelbagai jenis dan kesesuaian, anda pasti menjumpai jenis yang sesuai dengan keperluan unik anda. Lebih-lebih lagi, banyak model mereka menawarkan budi bicara dan tidak dapat dilihat secara maya semasa mengemas teknologi yang memberikan suara yang bersih.

Alat bantu dengar mereka disokong oleh aksesori canggih yang membolehkan pendengaran lebih baik semasa aktiviti seharian, seperti mendengar muzik, atau menonton hiburan di televisyen, telefon, atau tablet

TEKNOLOGI
RESOUND

Setiap alat bantu dengar Unitron dibina dari reka bentuk yang mesra keperluan pesakit, ia merangkumi tiga asas: estetika, keselesaan, dan fungsi intuitif. Dengan mereka bentuk alat bantu dengar dengan mempertimbangkan pesakit, Unitron telah menjadi peneraju utama dalam teknologi alat bantu pendengaran yang memenangi pelbagai anugerah.

  • Moxi All: Alat pendengaran kecil boleh dicas semula dan penstriman langsung pertama. Menyambung terus ke SEMUA telefon bimbit berkemampuan Bluetooth®.
  • Moxi Fit R: Sebagai alat pendengaran boleh dicas semula terkecil di dunia, peranti ini menyediakan ciri-ciri terkemuka di industri dalam penyelesaian yang benar-benar fleksibel.
  • Tempus: Platform terbaru Unitron membantu pemakainya menakluki perbualan yang paling mencabar dengan berfungsi lebih pantas dan memberikan kemampuan mendengar yang lebih tepat.
  • SoundCore: Teknologi canggih ini menggabungkan empat ciri - SoundNav, Sound Conductor, Spatial Awareness, dan SpeechPro - untuk membantu memahami persekitaran mendengar dengan lebih baik sambil membuat penyesuaian yang diperlukan.

Moxi Now

Stride P

Moxi Fit

Moxi Kiss

KEUNIKAN ALAT BANTU DENGAR UNITRON

Unitron Moxi All

Menyambung terus ke semua peranti telefon pintar*
bukan sekadar iPhones

Unitron Moxi Fit R

Pengecasan semula yang fleksibel
dibungkus dengan reka bentuk pemenang anugerah.

Unitron Stride P

BTE bateri (13) tanpa wayar memasangkan reka bentuk bergaya dengan dua kawalan

Solusi
Unitron Moxi Jump R

Peranti Pintar Pemenang Anugerah - Salah satu alat bantu pendengaran terbaik yang dapat membantu menyelesaikan masalah pendengaran anda ialah Unitron Moxi Jump R. Sistem pemprosesan isyarat di Moxi Jump R menggunakan kecerdasan buatan untuk mengenali, mengklasifikasikan dan menyesuaikan bunyi berdasarkan alat bantu dengar secara automatik persekitaran mendengar pengguna. Peranti secara automatik menyesuaikan tindak balas alat pendengaran agar dioptimumkan dalam 7 persekitaran pendengaran berbeza yang meliputi senyap, bising, percakapan dalam senyap, percakapan dalam kumpulan kecil, percakapan di khalayak ramai, perbualan dalam bising dan muzik. Ini bermaksud alat pendengaran dapat menggunakan ciri dan pemprosesan isyarat yang terbaik, paling sesuai untuk setiap persekitaran mendengar secara automatik.

Moxi Jump R dapat dikendalikan melalui aplikasi Remote Plus, yang berfungsi sebagai alat kawalan jauh yang membantu pemakai alat pendengaran membuat penyesuaian pada alat bantu pendengaran untuk meningkatkan pengalaman pendengaran mereka dan berkongsi pengalaman nyata alat pendengaran mereka dengan pakar audiologis. Aplikasi ini juga merangkumi “Virtual Coach” yang membantu pemakai menyesuaikan diri dengan penjagaan dan penyelenggaraan alat pendengaran mereka dengan mudah.

Boleh dicas semula dengan kesambungan Bluetooth - Unitron Moxi Jump R direka dengan keperluan pengguna untuk memberikan prestasi bunyi yang optimum untuk membantu orang yang mempunyai masalah pendengaran untuk menyambung kembali dengan kehidupan mereka, orang yang mereka sayangi dan segala yang ada di sekeliling mereka. Baru-baru ini, ia memenangi anugerah ‘Red Dot: Product Design 2020’. Moxi Jump R adalah alat pendengaran yang boleh dicas semula mengunakan bateri lithium-ion dengan sambungan Bluetooth yang membolehkan pengguna menyambung ke peranti Apple dan Android kegemaran mereka dan menjawab dalam panggilan telefon bebas tangan, panggilan video dan strim media. Bateri lithium-ion yang boleh dicas semula memberikan penguat 24 jam, atau penguatan 16 jam dengan streaming media selama 8 jam.

MENCUBA ALAT BANTU DENGAR UNITRON SECARA PERCUMA

20dB Hearing menawarkan variasi penuh alat bantu dengar Unitron. Cubanya di mana-mana cawangan seluruh malaysia dan percuma percubaan selama 20 hari untuk merasai pengalamannya sendiri.

Dapatkan alat bantu dengar yang terbaik dengan bantuan pakar audiologis yang bertauliah dan berkelayakan secara percuma.

Mulakan dengan menghubungi 1800882032 atau WhatsApp atau isi borang Buat Janji Temu dan wakil kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

BM