Kiriman Terkini

ALAT BANTU DENGAR STARKEY

Starkey Hearing Technologies mempunyai kewujudan global di lebih dari 18 negara. Mereka memahami bahawa pendengaran adalah askpek penting untuk berhubung dengan dunia. Starkey Hearing Technologies bukana sekadar teknologi pendengaran yang mereka kembangkan, mereka menjalankan perniagaan untuk menolong orang menyambung semula dan mengubah kehidupan mereka. Falsafah mereka mendorong mereka untuk menghasilkan pelbagai alat bantu dengar untuk membantu semua orang mencari alat yang sesuai dengan keperluan mereka.

Alat Bantu Pendengaran
DIBUAT OLEH STARKEY

Starkey mempunyai beberapa keluarga produk dengan pelbagai tahap dan gaya teknologi. Produk terbaru mereka adalah mesra peranti pintar (Telefon Pintar) dan dilengkapi dengan Acuity Immersion Directionality untuk meningkatkan pendengaran pertuturan dalam situasi yang bising.

BIAR KAMI BANTU ANDA UNTUK MENCARI YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA

Bahagian ini mengandungi maklumat umum mengenai Starkey dan alat bantu dengar yang mereka tawarkan. Pada 20dB Hearing, kami menawarkan alat bantu pendengaran maju yang berkualiti tinggi dari semua pengeluar terkemuka. Walau bagaimanapun, halaman ini ditujukan terutamanya untuk penggunaan maklumat dan tidak semestinya kami akan mendengar daripada jenama ini. Walaupun begitu, kami berharap gambaran keseluruhan ringkas mengenai alat bantu pendengaran Starkey akan memberi anda gambaran mengenai jenis alat pendengaran yang kini terdapat di Malaysia.

Dapatkan alat bantu dengar yang terbaik dengan bantuan pakar audiologis yang bertauliah dan berkelayakan secara percuma.

Mulakan dengan menghubungi 1800882032 atau WhatsApp atau isi borang Buat Janji Temu dan wakil kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

BM