Kiriman Terkini

ALAT BANTU DENGAR SIGNIA

Signia adalah jenama premium baru yang menggantikan alat bantu dengar Siemens. Siemens telah menjadi jenama yang dipercayai di pasaran penjagaan kesihatan pendengaran selama lebih dari 100 tahun. Kini dimiliki oleh kumpulan Sivantos, mereka tetap komited dengan teknologi pendengaran yang inovatif dalam rangkaian produk yang lengkap untuk memenuhi setiap pilihan dan keperluan. Syarikat ini bertujuan untuk menyumbang kepada kualiti hidup mereka yang mengalami masalah pendengaran dengan memberikan penyelesaian untuk pendengaran dan pemahaman yang lebih baik melalui pemberdayaan komunikasi.

MENGAPA
Signia?

Sivantos (Siemens) bekerjasama rapat dengan universiti, hospital, pusat pendengaran, dan pengguna berpengalaman untuk menghasilkan alat bantu pendengaran untuk setiap situasi. Perkembangan ini diterapkan oleh ahli pembangunan berkaliber tinggi. Sama ada anda mengalami pendengaran ringan, sederhana, atau teruk, atau bahkan tinitus, Sivantos (Siemens) menawarkan pelbagai jenis alat bantu pendengaran yang sesuai, semuanya direka untuk memenuhi keperluan dan gaya hidup anda.

Signia
RESOUND

Keluarga utama produk Signia dibina di atas platform baru yang inovatif disebut sebagai Primax yang menampilkan banyak teknologi pemikiran ke hadapan. Signia Nx memberikan pengalaman pendengaran yang paling asli, kualiti pertuturan yang luar biasa, dan penyambungan terbaik ke telefon pintar anda dan juga TV.

  • Signia Nx: Platform alat bantu dengar terbaru Signia, menyediakan penyelesaian pertama untuk masalah suara sendiri.
  • OVP™: Pemprosesan Suara Sendiri (OVP) pertama di dunia meningkatkan penerimaan suara sendiri secara spontan oleh 80% pengguna alat pendengaran yang tidak berpuas hati.
  • Telecare: Penjagaan pendengaran jarak jauh yang revolusi membolehkan profesional penjagaan pendengaran menyesuaikan alat pendengaran pemakai dalam situasi kehidupan sebenar yang dimaksudkan, seperti lawatan ke rumah dalam talian.

BIAR KAMI BANTU ANDA UNTUK MENCARI YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA

Berminat dengan Alat Bantu Dengar Signia? Kami sedia membantu

Dapatkan alat bantu dengar yang terbaik dengan bantuan pakar audiologis yang bertauliah dan berkelayakan secara percuma.

Mulakan dengan menghubungi 1800882032 atau WhatsApp atau isi borang Buat Janji Temu dan wakil kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

BM