Kiriman Terkini

 

Services

PERKHIDMATAN KAMI

Masalah pendengaran adalah masalah kesihatan ke-2 yang paling lazim berlaku di seluruh dunia. Kira-kira 360 juta orang di seluruh dunia terjejas oleh gangguan pendengaran. 20dB Hearing menyediakan pelbagai perkhidmatan pendengaran dan pertuturan yang dilakukan oleh profesional kami yang berpengalaman & berkelayakan. Pendengaran dinilai pada pesakit dari semua peringkat usia, dari bayi baru lahir hingga geriatrik.

ADA PELBAGAI UJIAN YANG BOLEH DIGUNAKAN UNTUK MENGETAHUI TENTANG PENDENGARAN ANDA

Lihat rangkaian perkhidmatan kami

UJIAN PENDENGARAN GOLONGAN DEWASA

Pada umur 65 tahun, satu dari tiga orang mempunyai masalah pendengaran. 20dB Hearing menyediakan pelbagai ujian untuk mengenal pasti dan menentukan masalah pendengaran.

KETAHUI LEBIH LANJUT

UJIAN PENDENGARAN GOLONGAN KANAK KANAK

Anda mungkin menyedari bahawa anak anda tidak bertindak balas dari jarak jauh atau kata-katanya itu kurang jelas. Kelewatan dalam pertuturan dan pengembangan bahasa, serta kemajuan pendidikan, juga boleh menjadi tanda-tanda kehilangan pendengaran.

KETAHUI LEBIH LANJUT

PEMASANGAN ALAT BANTU DENGAR DIGITAL

Sekiranya alat pendengaran disyorkan setelah pendengaran anda diuji, pakar audiologi kami akan bersama dengan anda untuk memilih alat bantu pendengaran yang tepat untuk anda. Proses pemilihan itu, yang disebut proses pemasangan alat bantu pendengaran, dimulakan dengan penilaian keperluan anda.

KETAHUI LEBIH LANJUT

PERKHIDMATAN LAIN

20dB Hearing juga menawarkan terapi bahasa pertuturan, psikoterapi klinikal dan konsultasi implan koklea untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

KETAHUI LEBIH LANJUT
Maaf, tiada komen setakat ini.

Maaf, bahagian komen sekarang adalah ditutup

BM