Kiriman Terkini

ALAT BANTU DENGAR RESOUND

ReSound adalah sebahagian daripada The GN Group, pemimpin global dalam penyelesaian pendengaran pintar yang sentiasa berusaha untuk mengembangkan penyelesaian yang lebih baik untuk membantu orang menemui semula pendengaran agar mereka dapat menjalani kehidupan yang bagus, aktif dan memuaskan. ReSound telah mempelopori industri alat bantu dengar dan memberikan sejumlah industri pendengaran pertama sejak 1943. Hari ini, ReSound diwakili di lebih daripada 80 negara di seluruh dunia.

MENGAPA
ReSound?

Seperti kebanyakan pengeluar alat bantu dengar, ReSound menawarkan pelbagai jenis dan tahap teknologi pendengaran untuk memenuhi setiap keperluan. ReSound adalah yang pertama menyampaikan teknologi 2.4GHz dalam alat bantu dengar untuk penyambungan langsung dan alat bantu dengar “Made for iPhone” (MFI) pertama di dunia dengan aliran suara stereo langsung

ReSound
RESOUND

ReSound menghasilkan teknologi pendengaran yang membantu orang mempunyai masalah pendengaran mendengar lebih luas, melakukan lebih banyak dan lebih banyak daripada yang mereka fikirkan mungkin. Semua alat bantu dengar Resound terbaru termasuk teknologi Made for iPhone (MFi) untuk menghubungkan alat pendengaran dengan telefon bimbit dan pemain MP3 tanpa halangan. (MFi) technology for easily connecting the hearing aids with mobile phones and MP3 players.

  • MFi™: Made for iPhone (MFi) technology allows easy connection between hearing aids and Apple products such as iPhone, iPod and iPad.
  • ZPower Technology: The latest rechargeable option available on ReSound LiNX 3D
  • ReSound Assist: The latest technology by ReSound that allows your hearing care provider to conduct follow-up fine tuning of your hearing aids remotely with no need to visit the hearing care centre.

BIAR KAMI BANTU ANDA UNTUK MENCARI YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA

Interested in ReSound hearing aids?

Dapatkan alat bantu dengar yang terbaik dengan bantuan pakar audiologis yang bertauliah dan berkelayakan secara percuma.

Mulakan dengan menghubungi 1800882032 atau WhatsApp atau isi borang Buat Janji Temu dan wakil kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

BM