Kiriman Terkini

ALAT BANTU DENGAR PHONAK

Phonak berusaha untuk membantu orang yang mengalami masalah pendengaran menikmati keseronokan pendengaran dan menjalani kehidupan tanpa batasan.

Alat Bantu Pendengaran
DIBUAT OLEH PHONAK

Phonak menyedari betapa pentingnya pendengaran untuk menikmati semua aspek kehidupan; oleh itu, syarikat ini berusaha untuk menghasilkan alat bantu pendengaran yang mudah digunakan, berteknologi maju dan alat pendengaran bantu untuk membantu orang mencari kenikmatan itu lagi.

BIAR KAMI BANTU ANDA UNTUK MENCARI YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA

Bahagian ini mengandungi maklumat umum mengenai Phonak dan alat bantu dengar yang mereka tawarkan. Pada 20dB Hearing, kami menawarkan alat bantu pendengaran maju yang berkualiti tinggi dari semua pengeluar terkemuka. Walau bagaimanapun, halaman ini ditujukan terutamanya untuk penggunaan maklumat dan tidak semestinya kami akan mendengar daripada jenama ini. Walaupun begitu, kami berharap gambaran keseluruhan ringkas mengenai alat bantu pendengaran Phonak akan memberi anda gambaran mengenai jenis alat pendengaran yang kini terdapat di Malaysia.

Dapatkan alat bantu dengar yang terbaik dengan bantuan pakar audiologis yang bertauliah dan berkelayakan secara percuma.

Mulakan dengan menghubungi 1800882032 atau WhatsApp atau isi borang Buat Janji Temu dan wakil kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

BM