Kiriman Terkini

ALAT BANTU DENGAR BERNAFON

Bernafon adalah syarikat kesihatan pendengaran Switzerland yang pakar dalam alat pendengaran. Bernafon bersemangat untuk mengembangkan dan membuat sistem pendengaran yang berkualiti yang membolehkan orang yang mengalami masalah pendengaran dapat menikmati pengalaman mendengar yang asli.

Alat Bantu Pendengaran
DIBUAT OLEH BERNAFON

Mendengar dan memahami adalah keperluan asas setiap individu. Dengan inovasi Swiss dan produk berkualiti tinggi, Bernafon merupakan alat yang unik untuk membantu orang yang mengalami masalah pendengaran mendapatkan kembali kualiti hidup mereka dan memperbaiki komunikasi dengan keluarga dan rakan. Alat bantu dengar Bernafon menggunakan teknologi pendengaran canggih untuk mengimbangi kehilangan pendengaran sambil memberikan faedah peribadi tambahan seperti sambungan tanpa wayar untuk penggunaan telefon bimbit anda secara bebas tangan.

BIAR KAMI BANTU ANDA UNTUK MENCARI YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA

Bahagian ini mengandungi maklumat umum mengenai Bernafon dan alat bantu dengar yang mereka tawarkan. Pada 20dB Hearing, kami menawarkan alat bantu pendengaran maju yang berkualiti tinggi dari semua pengeluar terkemuka. Walau bagaimanapun, halaman ini ditujukan terutamanya untuk penggunaan maklumat dan tidak semestinya kami akan mendengar daripada jenama ini. Walaupun begitu, kami berharap gambaran keseluruhan ringkas mengenai alat bantu pendengaran Bernafon akan memberi anda gambaran mengenai jenis alat pendengaran yang kini terdapat di Malaysia.

Dapatkan alat bantu dengar yang terbaik dengan bantuan pakar audiologis yang bertauliah dan berkelayakan secara percuma.

Mulakan dengan menghubungi 1800882032 atau WhatsApp atau isi borang Buat Janji Temu dan wakil kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

BM