Kiriman Terkini

ALAT BANTU DENGAR BELTONE

Beltone mempunyai reputasi yang sekian lama mengenai penjagaan berpusatkan-pelanggan yang diperoleh dengan memberikan alat bantu pendengaran berteknologi canggih dan perkhidmatan pelanggan terkemuka. Dengan produk yang dijual di lebih dari 50 negara di seluruh dunia, Beltone mempunyai pilihan global. Beltone memfokuskan pada hasil positif bagi orang yang mengalami masalah pendengaran dan mereka telah membina reputasi yang baik untuk perkhidmatan pelanggan yang sangat baik.

Alat Bantu Pendengaran
DIBUAT OLEH BELTONE

Beltone menawarkan beberapa keluarga produk dengan pelbagai set ciri untuk menampung pelbagai gangguan pendengaran dan anggaran. Semua jenis dan gaya digambarkan dalam barisan produknya, dari alat terkecil terkecil di saluran (IIC) hingga instrumen tradisional di belakang telinga (BTE). Beltone juga membawa gaya "mic in helix" yang unik dan bijaksana.

BIAR KAMI BANTU ANDA UNTUK MENCARI YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA

Bahagian ini mengandungi maklumat umum mengenai Beltone dan alat bantu dengar yang mereka tawarkan. Pada 20dB Hearing, kami menawarkan alat bantu pendengaran maju yang berkualiti tinggi dari semua pengeluar terkemuka. Walau bagaimanapun, halaman ini ditujukan terutamanya untuk penggunaan maklumat dan tidak semestinya kami akan mendengar daripada jenama ini. Walaupun begitu, kami berharap gambaran keseluruhan ringkas mengenai alat bantu pendengaran Beltone akan memberi anda gambaran mengenai jenis alat pendengaran yang kini terdapat di Malaysia.

Dapatkan alat bantu dengar yang terbaik dengan bantuan pakar audiologis yang bertauliah dan berkelayakan secara percuma.

Mulakan dengan menghubungi 1800882032 atau WhatsApp atau isi borang Buat Janji Temu dan wakil kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

BM